FAQ

VERZENDING

De gemiddelde levertijd binnen Nederland is 1-2 werkdagen met uitzondering van feestdagen. In 99% van de gevallen worden de bestellingen binnen de verwachte levertijd geleverd. Helaas kan het soms voorkomen dat een bestelling vertraging oploopt in het afleverproces.

Heeft u 3 dagen na de verwachte levertijd nog niets ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Maikler verzendt ook internationaal. Kijk op onze pagina Verzendbeleid voor meer informatie.

Verzendtijden zijn alleen van toepassing op de transittijd, en zijn exclusief verwerkings-/productietijd. Voor items beschikbaar op Pre-Order of Back-Order, extra tijd van toepassing is die zullen worden gespecificeerd in de beschrijving van het product.

Verzendkosten voor geleverde producten worden niet gerestitueerd. Internationale verzending is exclusief heffingen en belastingen.

BETALING

Alle betalingen gedaan op www.Maikler.com. zijn veilig. Alle vermelde prijzen en transacties zijn in euro's. Wij accepteren betalingen via Paypal, en alle grote credit card maatschappijen inclusief Visa en Mastercard. Wij aanvaarden geen betaling via cheque of rembours.

RETOUREN

U kunt elke bestelling binnen 14 dagen na ontvangst aan ons retourneren. Wij bieden een 100% geld terug garantie als het product niet defect of beschadigd is. Producten moeten worden geretourneerd in originele staat en voorzien van labels en etiketten. Het product mag geen gebruikssporen bevatten. Een retourzending dient altijd voorzien te zijn van Track & Trace code. De verzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending. U dient deze op eigen kosten te retourneren. Zodra wij de geretourneerde artikelen hebben ontvangen, zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 14 dagen op uw rekening staat. Vermeldt u alstublieft naam en ordernummer op de retour gezonden pakketten.

Bij het aanbrengen van letters, bijvoorbeeld initialen, zijn in verband met het productieproces en de vraag, alle verkopen definitief.

Klik hier om een retourformulier te downloaden.

GARANTIE

Onze 90 (negentig) dagen fabrieksgarantie omvat originele defecten op onze producten en accessoires. Deze garantie dekt reeds bestaande fouten in materialen en eventuele problemen van vakmanschap. Wij vragen uw begrip voor het feit dat door de gebruiker veroorzaakte schade niet onder deze garantie valt. Dit omvat: schade als gevolg van een ongeval, onjuist gebruik, overmatig gewicht, normale slijtage, blootstelling aan extreme temperaturen, schurende oppervlakken, en elke vorm van vocht of olieachtige substanties.

Merk op dat echt fijn leder zoals gebruikt in onze collectie na verloop van tijd een ontwikkeling in kleur en afwerking zal ondergaan, en niet hetzelfde zal blijven als de dag dat u het item ontving.

BESTELLING ANNULEREN

U kunt uw bestelling zonder boete annuleren! U moet uw bestelling annuleren voordat deze wordt verzonden. Als het artikel al verzonden is, kunt u gebruik maken van ons eenvoudige retoursysteem om een volledige terugbetaling te krijgen.

FOUTIEF ADRES INGEGEVEN

Als u een verkeerd gespeld of automatisch ingevoerd adres hebt ingevoerd, beantwoordt u gewoon uw bestelbevestigingsmail en bevestigt u dit. Als u hebt gecontroleerd of het adres dat u hebt ingevoerd onjuist is, laat het ons dan weten via e-mail op info@Maikler.com. Als het ingevoerde adres onjuist is, kunnen wij het adres binnen 24 uur wijzigen in het juiste adres. Na 24 uur van onjuiste indiening wordt geen terugbetaling meer gedaan.

INQUIRIES

Wij streven naar een uitzonderlijke ervaring met onze producten en klantendiensten.  Als u vragen, opmerkingen of problemen hebt, of als u geïnteresseerd bent om een detailhandelspartner te worden, kunt u contact opnemen met ons online ondersteuningsteam op - info@Maikler.com.