Over ons

Het verhaal achter Maikler

Maikler is opgericht in 2020 met als doel om zowel mannen als vrouwen te voorzien van stijlvolle, gebruiksvriendelijke en goed beschermende telefoonaccessoires. Het merk is opgericht door een hechte band tussen vader en zoon. Beide met een passie voor mode en techniek, kwamen zij erachter dat er een gat zat in de telefoonbranche.

Mobiele telefoons kosten tegenwoordig nogal wat. Na een paar 'ongelukjes' realiseerden we ons dat bescherming voor je telefoon erg belangrijk is en je een hoop ongemak kan besparen. Op zoek naar een beschermhoesje, kwamen we er al snel achter dat het moeilijk is om een stijlvol hoesje te vinden dat ook nog eens volledige bescherming biedt voor je telefoon. De ene helft van de telefoonhoesjes waren beschermend, maar te dik en robuust. De andere telefoonhoesjes zagen er mooi uit, maar boden bijna tot geen bescherming aan je mobiele telefoon. De markt wordt overspoeld met verouderde en te dure modellen.

Wij willen kwaliteit en design bieden tegen eerlijke prijzen. Vanaf dat moment kwamen we op het idee om Maikler op te richten. Een telefoonmerk dat stijlvol, beschermend en betaalbaar is. Door gebruik te maken van een chique logo, fijne afwerking en hoogwaardige materialen zet Maikler een stap op het gebied van telefoonaccessoires. 

"Our vision is to make a cell phone part of a person's style"

Maikler is het telefoonmerk van Mike & Lars. Samen ontwikkelen we telefoonhoesjes die optimaal beschermen en klasse uitstralen. De hoesjes worden met zorg geselecteerd en samengesteld en bestaan uit hoogwaardige materialen die optimale bescherming bieden. Ze voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen die Maikler aan haar producten stelt. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten terug blijven komen omdat ze tevreden zijn over onze producten. 

Onze missie is om u uw telefoon te beschermen met een inspirerend en stijlvol hoesje.

Het onderscheiden ten opzichte van andere maakt een persoon uniek. 

Be Yourself; Be Maikler... 

Maikler It Is!