Bestelling, Verzending & Retourneren

Bestelling, Verzending & Retourneren

Altijd GRATIS verzending binnen Nederland! Wij nemen de verzendkosten van elke bestelling voor onze eigen rekening. Al onze producten worden 100% gratis bij u thuisbezorgd. Er is geen minimum bestelhoeveelheid vereist.

De gemiddelde levertijd binnen Nederland is 1-2 werkdagen met uitzondering van feestdagen. In 99% van de gevallen worden de bestellingen binnen de verwachte levertijd geleverd. Helaas kan het soms voorkomen dat een bestelling vertraging oploopt in het afleverproces.

Heeft u 3 dagen na de verwachte levertijd nog niets ontvangen? Neem dan contact met ons op via Info@Maikler.com of op Instagram: Maikler_com.

Vragen over uw bestelling?

Heeft je vragen over uw bestelling? Het is zeer waarschijnlijk dat je niet de eerste bent met deze vraag. Kijk eerst op de veelgestelde vragen (FAQ) pagina om te zien of jouw vraag daar vermeld staat.

Voorwaarden voor retourneren, terugbetalen & ruilen

Het kan altijd voorkomen dat het product niet aan de verwachtingen voldoet of verkeerd is besteld. Lees hier verder voor de vervolg stappen als je jouw bestelling wilt retourneren. 

Besteld via een derde partij:

Wanneer je besteld via een derde partij zoals Bol.com of Amazon, moet je jouw bestelling op dat platform retour aanmelden. De bestelde producten via een derde partij kunnen niet via de Maikler website retour geaccepteerd worden. 

Besteld via de website:

Wanneer je een bestelling hebt geplaatst via de website hanteren wij een 14 dagen retourbeleid. Dit houdt in dat je bestelling geretourneerd moet worden binnen 14 dagen na aankoop. 

De verzendkosten van je bestelling zijn altijd gratis. De retourneerkosten zijn voor de klant. Mocht je een bestelling terug willen sturen kun je een zelf een verzendlabel aanmaken via de volgende partners: PostNL & DHL. Ook dien je een retourformulier in het retourpakket toe te voegen. Dit retourformulier kun je hier downloaden.

Jouw retourzending dient verstuurd te worden naar het volgende adres: 

Avondster 36, 6661PS, Elst GLD